Αναβίωση της οικογενειακής επιχείρησης “κυρά Έλλης” από τη δεύτερη και τρίτη γενιά εστιατόρων που ξανάπιασε το νήμα της οικογενειακής επιχείρησης. Ο στόχος ήταν να διατηρηθεί το παραδοσιακό ύφος της παλιάς γνωστής ταβέρνας και να προσαρμοστεί στη σύγχρονη πραγματικότητα. Στο όλο εγχείρημα καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι Ιδιοκτήτες οι οποίοι διευκρίνισαν από την πρώτη στιγμή την προτίμησή τους στο ύφος του χώρου. Όλη η μελέτη του εσωτερικού χώρου, διαμόρφωση καθώς και η Αρχιτεκτονική του εξωτερικού χώρου και η επιλογή των υλικών έγιναν βάσει ειδικού σχεδιασμού, αυστηρής επίβλεψης κατασκευής και χρονοδιαγράμματος.
Διατηρήθηκαν οι εξωτερικές δομές και η αισθητική του κτιρίου ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος εστίασης με διαχρονικό και εργονομικό χαρακτήρα, όμως άλλαξε η εσωτερική του διαρρύθμιση, μεγαλώσανε τα ανοίγματα και η κυρίως σάλα καθώς επίσης άλλαξαν θέση τα μπάνια. Η κουζίνα επανδρώθηκε με σύγχρονες συσκευές. Το αρχικό κτίριο είχε σιδερένιο σκελετό ο οποίος και ενισχύθηκε για να δεχτεί τα καινούρια ανοίγματα και τις νέες επενδύσεις μέσα έξω. Ο μεγάλος κήπος, ένα από τα μεγαλύτερα ατού του συγκεκριμένου Επαγγελματικού χώρου, διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει την παλιά εποχή με τα απλά υλικά της (π.χ. σιδερένια καράβολα στα στέγαστρα, χαλίκι στο δάπεδο αντί πλάκες κ.λπ.).
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εστίαση
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Αγία Παρασκευή
EΡΓΑΣΙΕΣ
Ανακαίνιση